Mesec dana treniranja--Centar korektivne gimnastike namenjen je deci i odraslima!!!

2500 din umesto 3500 din. zaMesec dana treniranja u Centru korektivne gimnastike Kinesis Mix, Scaronumadijska 15, Novi Sad!
 Počela je sezona popusta kod nas, vežbajte sa nama tri puta nedeljno po ceni od 2500 din, umesto redovne cene od 3500 din. Popust traje 30 dana od dana kupovine kupona i važi samo za nove članove.
 Centar korektivne gimnastike Kinesis Mix namenjen je deci i odraslima, a usmeren je na prevenciju i otklanjanja deformiteta kod dece (kriva kičma, ravna stopala, x noge,...), poboljscaronanje držanja tela, dok je kod odraslih usmeren na smanjenje i otklanjanje bola u leđima, poboljscaronanje fizičke forme i držanja tela.
Centar korektivne gimnastike KinesisMix
Scaronumadijska 15, Novi Sad.
https://www.facebook.com/korektivnagimnastikanovisad/
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Mesec dana treniranja--Centar korektivne gimnastike namenjen je deci i odraslima!!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184