1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- JOOMLA 3.8 --Nauči kako da napraviš SAJT!!!

1000 din. umesto 15000 din. za online kurs--JOOMLA 3.8 -- na srpskom jeziku u okviru 2.5 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2.5 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!  --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --
NAUČITE KAKO DA NAPRAVITE VAScaron SAJT U JOOMLI 3.8 I POSTANI WEB DIZAJNER ZA SAMO 1000 DINARA, UMESTO 15000
JOOMLA WEB DIZAJN - ONLINE KURS
Joomla je nagrađivani sistem za uređivanje sadržaja (Content Management System ndash CMS), koji vam omogućava izradu veb sajtova i moćnih veb aplikacija. Mnogi aspekti uključujući i jednostavnost upotrebe i mogućnost nadogradnje, čine da je Joomla jedan od popularnijih softvera za izradu sajtova. Najbolje od svega je scaronto je Joomla rescaronenje otvorenog koda raspoloživo svima. Prednosti uključuju i:
Laka instalacija
Jednostavno održavanje veb sajtova
Vrhunska bezbednost i stabilnost
Moćne besplatne i komercijalne ekstenzije
Mnoscarontvo scaronablona kojima lako i jednostavno možete promeniti izgled svog veb sajta.
Scaronta ćescaron naučiti?
Kako od idejnog rescaronenja bez programiranja napraviti kompletan sajt u Joomli, kreiranje SQL baze, instalacija Joomle, scaronta je Joomla, scaronta sadrži osnovni korisnički panel i kako se uređuje sadržaj u Joomli-u, scaronta su moduli i kako ih podescaronavamo, scaronta su plugin-ovi, čemu služe i kako se instaliraju, kako/gde odabrati i koristiti plugin-ove, scaronta su Joomla teme i kako ih implementirati, kontakt strane itd.
Napravićescaron poslovnu prezentaciju koja od funkcionalnosti sadrži slajder, galeriju,kontakt forme, i joscaron mnogo toga scaronto spada u česte zahteve klijenata.
Početne lekcije možete videti besplatno na strani(klik na nastavni plan)https://www.usavrsi.se/course/joomla
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
MON TECHNOLOGY,Novi Beograd
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd

1000 DIN.--On-line kurs na Srpskom-- JOOMLA 3.8 --Nauči kako da napraviš SAJT!!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184