Postavite stvari u stanu ili kući na pravo mesto uz pomoć Feng Shui pravila!

450 dinara umesto 4500 din. za Analizu i izradu Feng Shui projekta za Vascaron stambeni ili radni prostor --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije-- 
Feng shui je drevna kineska vescarontina uređenja životnog prostora i kao takva prisutna je u svim kulturama sveta. Osnovni princip feng shui-ja podrazumeva da nascaron životni i radni prostor predstavlja nas same i preslikava se na život kakav vodimo. Ukoliko stvorimo kvalitetnije okruženje u kojem energija može nesmetano da teče, biće nam lakscarone da privučemo u život sve ono scaronto nam je potrebno.
Zasnovan na kroćenju prirodnih sila radi postizanja napretka, harmonije i vitalnosti, feng scaronui je vescarontina uređenja doma ili radnog prostora, pomoću koje - Možete da stvorite ili razorite sreću.
Feng shui projekat će Vam pokazati scaronta na Vascarone ukućane utiče dobro, a scaronta loscarone, scaronta Vam to dodaje pozitivnu energiju,a scaronta je nepotrebo crpi, gde su Vam slabe tačke i kako da izbegnete moguće zdravstvene probleme, scaronta da učiniti kako biste ljubavni život učinili kvalitetnijim, scaronta je to scaronto bi trebalo da učinite da trasirate Vascaronu novu stazu ka poslovnim uspesima i joscaron mnogo toga.
Detaljnom analizom prostora dobićete kompletan i jasan predlog za pravilan raspored namescarontaja i određivanje najboljeg položaja za spavanje i radne aktivnosti, savete za odabir boja i simbola, postavljanje ldquolekovardquo i zascarontita za kuću i svaku prostoriju u njoj na problematičnim mestima.
Po dobijanju kupona neophodno je uz kupon dostaviti skicu stambenog prostora. Skica mora imati obeležene strane sveta, upisane namene prostorija kao i ucrtane izvore vode, vrata i prozore.
Mail za dostavu kupona i podataka je das.radmilo@gmail.com
 --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije--
Tel.gt 061/1613699 063/1705737 065/5473377
http://astrosrbija.com
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Postavite stvari u stanu ili kući na pravo mesto uz pomoć Feng Shui pravila!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184