Manastir OSTROG sa posetom manastirima Morača i Mileševa 06.10- 08.10.2017

100 rsd. Vaučerkojim ostvarujete aranžman-- Manastir OSTROG sa posetom manastirima Morača i Milescaroneva06.10- 08.10.2017 u organizaciji turističke agencije GLOBUS TOURS iz Novog Sada po ceni od 33 evra ili 3.999,00 rsd!
MANASTIR OSTROG
MANASTIR MORAČA I MANASTIR MILEScaronEVA
06.10- 08.10.2017
Polasci iz Novog Sada I Beograda
1. DAN -PETAK: 06.10.2017
Polazak iz Novog Sada u 20:30h sa parkinga kod lokomotive na stanici Polazak iz Beograda u 22h sa parkinga Kombank arene- severna strana kod lopte.Voznja nocna sa usputnim pauzama radi odmora
2. DAN -SUBOTA: 07.10.2017
Dolazak u manastir Morača zadužbina Stefana Nemanjića, sa crkvom posvećenoj Presvetoj Bogorodici. U XVII veku je u manastiru sagrađena mala crkva posvećena Sv. Nikoli.
Manstir Ostrog Po dolasku pod manastir Ostrog u popodnevnim satima, upoznavanje sa Donjim i Gornjim manastirom, uz otvorenu mogućnost provođenja ostatka vremena u sledećem: razgovori sa duhovnicima,kupovina svete vode, svetog ulja, ikona, molitvenika, knjiga (posle obilaska sledi slobodno vreme), noćenje... Jutarnja služba u Gornjem manastiru 6:00 časova, liturgija u Donjem manastiru u 8:00 časova. (službe nisu obavezne već samo ko želi).
3. DAN NEDELJA: 08.10.2017
Polazak sa Ostroga oko 09 :00 časova.d olazak u manastir Milescaronevo oko 14:00 časova. Manastir Milescaronevo zadužbina Nemanjića posvećena Vaznesenju Gospodnjem. Milescaroneva je stekla najveći ugled i poscarontovanje prenoscaronenjem moscarontiju Svetog Save iz Trnova. Uz kraća usputna zadržavanja , dolazak u Beograd I Novi Sad u kasnim večernjim časovima .  
 CENA ARANŽMANA: 33 eur ili 3.999,00 rsd
U cenu aranžman je uključeno:  -prevoz autobusom / mini busom  -obilasci po programu  -usluge pratioca grupe
U cenu aranžmana nije uključeno:  -Obavezno putno-zdravstveno osiguranje  -prevoz taksijem od Donjeg do Gornjeg manstira na Ostrogu i iznosi 2 eur - prenoćiscaronte u Donjem manastiru ndash 5 eur
- turističku taksu u iznosu od 1 Eur (po osobi) ndash plaćanje na licu mesta u agenciji
Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40.
Napomena: Svi putnici moraju imati važeća dokumenta i to: ličnu kartu ili pasoscaron, a maloletna deca koja ne idu u pratnji roditelja na putovanje, moraju imati saglasnost rodiitelja overenu u Sudu. U slučaju promena na monetarnom tržiscarontu, tržiscarontu roba i usluga ili promenama tarifa prevoznika, organizator putovanja zadržava pravo izmene ugovorene cene. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa opscarontim uslovima putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo obavescarontavanja putnika o otkazivanju aranžmana i izmenama programa najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  Napomena: Zbog velikog broja hodočasnika koji dolaze u manastir Ostrog, nismo u mogućnosti da garantujemo smescarontaj u manastirskom konaku, koji je inače jako veliki te vas molimo da budete spremni za noćenje pod otvorenim nebom. Takođe, obroke za koje ćemo praviti pauze morate unapred pripremiti.U vreme posta molimo da u Manastiru ne jedete mrsnu hranu.Od Donjeg do Gornjeg manstira udaljenost je tri kilometra. Molimo da u Manastire ulazite pristojno odeveni, žene bi trebale da imaju suknju i maramu, a muscaronkarci duge pantalone i koscaronulju. Oni koji konače u Gornjem manstiru obavezno da ponesu ćebe, vreću za spavanje ili zimsku jaknu.
INFORMACIJE I REZERVACIJE GLOBUS TURS, 
NOVI SAD, DUNAVSKA 13,
021/3823-107

Manastir OSTROG sa posetom manastirima Morača i Mileševa 06.10- 08.10.2017

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184