2900 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test u ginekološkoj ordinaciji “Ginako”

2900 din umesto redovne cene od 6000 din. za Ginekoloscaronki pregled, ultrazvuk i papa test uprijatnom ambijentu ginekoloscaronke ordinacije Ginako, Kosovska 7a u Novom Sadu!
 Prevencija bolesti je najlakscaroni put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.
U ginekoloscaronkoj ordinaciji ldquoGinakordquo uz popust od 50% obavićete ginekoloscaronki pregled koji obuhvata kompletan ginekoloscaronki pregled sa Papanikolau (PAPA) testom i ultrazvučnim pregledom . Drage nascarone dame, brinite o svom zdravlju na vreme kako biste sprečile probleme koji sa godinama mogu da se nagomilaju ukoliko redovno ne posećujete ginekologa.
Specijalističko ginekoloscaronko-akuscaronerska ordinacija ldquoGinakordquo prva je privatna ginekoloscaronka ordinacija u Novom Sadu.
Pregled ćete zavrscaroniti za sat vremena, i tada možete da odahnite jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje
____________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

2900 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test u ginekološkoj ordinaciji “Ginako”

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184