Pregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba

3200 dinara umesto redovne cene od 6200 din.zaPregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba - PoliklinikaGracia Medika , Koče Popovića 7, Beograd!
POVREDE SKOČNOG ZGLOBA- Stopalo je jedno od složenijih delova lokomotornog aparata, a povrede skočnog zgloba sa 15% zastupljenosti, predstavljaju najčescaronće povrede u sportu. Pri tom 85% povreda predstavljaju uganuća koja nastaju pri mehanizmu izvrtanja (inverzije) stopala.
PREDNJI UKRScaronTENI LIGAMENT- Nagla promena smera prilikom trčanja, usporavanje, doskok često imaju za posledicu kidanje (rupturu) prednjeg ukrscarontenog ligamenta. Ova povreda često je udružena sa povredama drugih delova kolena tj. drugih ligamenata ili same zglobne kapsule ili meniskusa ili hrskavice. Pri povređivanju ligamenta se može čuti zvuk koji podseća na lomljenje scarontapića.
POVREDE RAMENA- Povreda ramena je česta pojava. Zbog složenosti anatomske strukture zgloba ramena kao i viscaronestruke funkcije vratno-ramenog pojasa, uzrok bola može biti viscaronestruk. U slučaju povrede ili bolova u ramenu lečenje prepustite stručnjacima
U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga.
Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opscaronte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologijahellip)
Primenom najsavremenijih tehnologija i najviscaronih medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vascaronem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.
Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u nascaronoj Poliklinici.Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi nascaroni lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.Posvećeni smo Vascaronim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.
PoliklinikaGracia MedikaKoče Popovića 7 Beograd
www.graciamedika.com
_____________________________
U saradnji sa POScaronTAMA Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanjaPostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru Poscaronte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa nascaroneg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom!

Pregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184