Fizikalna terapija ultrazvukom i strujom i BESPLATAN pregled fizijatra za 900 din

900 dinara umesto redovne cene od 6000 din.za Fizikalnu terapiju ultrazvukom i strujom i pregled fizijatra za 900 din. u Poliklinici Gracia medika, Koče Popovića 7, Beograd!Fizikalna terapijaima veliko ulogu u lečenju i osposobljavanju pacijenata sa težim i lakscaronim povredama koje su posledica fizičke traume, u periodu postoperativnog oporavka, nakon dužeg mirovanja, kod stanja koja nastaju kao posledica moždanog udara, kod poremećaja motornog razvoja kod dece.
Ultrazvukzbog svog dvostrukog delovanja, mehaničkog i toplotnog, predstavlja veoma efikasno sredstvo u terapiji brojnih patologija nervnog i koscarontano-miscaronićnog sistema. Poboljscaronava mikrocirkulaciju, relaksaciju tkivai ubrzava metabolizam. Koristi se kod:
ndash Hroničnih degenerativnih bolesti
ndash Burzitisa, tendinitisa, kapsulitisa, epikondilitisa
ndash Povreda ligamenata
Elektrostimulacijapredstavlja nadražaj strujom određenog intneziteta, frekvencije i trajanja u cilju izazivanja miscaronićne kontrakcije kod paretičnih (oduzetih) ili atrofiranih miscaronića koji nisu u stanju da funkcioniscaronu na normalan način. Inetrferentne struje, diadinamičke struje, elektroterapije ciljano otklanjaju bolne miscaronićne spazme i opuscarontaju miscaroniće. imaju scaronirok spektar indikacija koje obuhvataju reumatske i degenerativne bolesti, kao i bolesti neuro-miscaronićnog aparata.
Evo zascaronto smo za vas odabrali Polikliniku Gracia Medika:
U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga.  Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opscaronte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologijahellip)  Primenom najsavremenijih tehnologija i najviscaronih medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vascaronem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u nascaronoj Poliklinici.  Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi nascaroni lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vascaronim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.
PoliklinikaGracia MedikaKoče Popovića 7 Beograd
www.graciamedika.com
_____________________________
U saradnji sa POScaronTAMA Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanjaPostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru Poscaronte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa nascaroneg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. 
_____________________________

Fizikalna terapija ultrazvukom i strujom i BESPLATAN pregled fizijatra za 900 din

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184