250 din. LASERSKA Epilacija regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa), Inner beauty - Trajno bez dlačica !!!

250 din umesto redovne cene od 1000 din. za Lasersku epilaciju regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa) u studiju lepoteINNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu.Izaberite trajno rescaronenje zahvaljujući Aparatu sa SHR LIGHT tehnologijom!
 Scaronta je to Laserska epilacija?
Laserska epilacija je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomodu intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Terapijsko delovanje se zasniva na termolizi (toplotnom uniscarontavanju) folikula dlake. Tamne dlačice sadrže mnogo pigmenta i takva dlačica se jako zagreje. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioscarone. Metoda je efikasna i za urasle dlačice.
Koliko tretmana treba sprovesti da bi sscarone trajno reili dlačica(maljavosti) zavisi od viscarone faktora kao scaronto su: Nasleđe, starosna dob, etničko poreklo, upotreba nekih lekova koji se koriste za lečenje psorijaze, glaukoma, poviscaronenog krvnog pritiska, blokiranje imunog odgovora nakon transplantacije, zatim upotreba kortikosteroida, antiepileptika i streptomicina. Takođe i vrednosti hormona rasta, muscaronkih polnih hormona i hormona scarontitne žlezde mogu uticati na pojačanje maljavosti.
 Pojačano maljave osobe mogu doživljavati razuman emotivni stres i osećaj odbačenosti, a naročito danas u vreme postojanja kulta nege tela. Zato popularnost i primena epilacionog laserskog metoda vratolomno raste scaronirom sveta. Laserska epilacija ispunjava sve Vascarone želje i pruža jedinstven senzualan osećaj .
Dlake rastu u ciklusima. Prva faza (tzv. anagena) je faza aktivnog rasta dlake, u drugoj (katagenoj) dolazi do zaustavljanja rasta dlake, a u trećoj (telogenoj) do odbacivanja tj. ispadanja dlake.
Primena lasera ima efekta samo u vreme aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi, pa to i uslovljava pauze među tretmanima. Ove pauze su neophodne u cilju postizanja scaronto boljih rezultata.
Da li je bezbedan?
Da, u potpunosti, jer deluje krajnje fokusirano, precizno, kratko i jednom rečju, kontrolisano. Ne izaziva bolesti kože i pridruženih žlezda.
Efikasnost
Zavisi od boje dlake i beline puti. Najveći uspeh je kod osoba belog tena sa tamnom i grubom dlakom, a laserska energija je u potpunosti nemoćna pred sedim (belim), riđim i delimično plavim dlakama koje ne poseduju potreban pigment za uniscarontenje. Nakon tretmana nastupa period kompletnog, ali privremenog iscarončezavanja dlaka u trajanju od 1 -3 meseca, a nakon 4-7 tretmana dolazi do trajnog iscarončezavanja.
Aparat sa SHR LIGHT tehnologijomdolazi se do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7 do 10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4 do 6 nedelja.
_____________________________

250 din. LASERSKA Epilacija regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa), Inner beauty - Trajno bez dlačica !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184