NAUČI WORDPRESS i POSTANI WEB DIZAJNER za samo 2000 dinara!

 2000 din umesto 12000 din za online kurs WordPressa na SRPSKOM jeziku u okviru 2.5 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2.5 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke! --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --
NAUČI WORDPRESS I POSTANI WEB DIZAJNER ZA SAMO 2000 DINARA, UMESTO 12000
ONLINE KURS WORDPRESS-a
WordPress je sistem gde se adminsitracija sadržaja može obaviti u editoru, sličnom Word-u, programu za obradu teksta, te se zbog jednostavnosti adminsitracije ovih sajtova ovi sistemi jako brzo populariscaronu i vrlo su zastupljeni na veb-u.
Scaronta ćescaron naučiti?
Kako od idejnog rescaronenja bez programiranja napraviti kompletan sajt u WordPress-u, kreiranje SQL baze, instalacija Wordpressa, scaronta je WordPress, scaronta sadrži osnovni urednički panel i kako se uređuje sadržaj u WordPress-u, scaronta su widget-i i kako ih podescaronavamo, scaronta su plugin-ovi, čemu služe i kako se instaliraju, kako/gde odabrati i koristiti plugin-ove, scaronta su WordPress teme i kako ih implementirati, kreiranje online prodavnice itd.
Napravićescaron poslovnu prezentaciju koja od funkcionalnosti sadrži slajder, galeriju,kontakt forme, i joscaron mnogo toga scaronto spada u česte zahteve klijenata.
Početne lekcije možete videti besplatno na strani https://www.online.usavrsi.se/courses/wordpress/
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
AUTOLOGY doo,Novi Beograd
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd

NAUČI WORDPRESS i POSTANI WEB DIZAJNER za samo 2000 dinara!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184