3300 din. za noćenje za DVOJE uz romantičnu večeru u Motelu ZMAJEVAC-Fruška gora--

3300 rsd umesto redovne cene 5800 rsd. za Prenoćiscaronte sa večerom za dvoje po izboru: Ćevapi, pljeskavica, pileći batak, bečka scaronnicla, svinjski paprikascaron, scaronkembići. Uz svako jelo ide prilog pomfrit ili pire krompir, po izboru i salata (srpska, scaronopska, kupus, pečena/sveža ljuta paprika) + Desert (palačinke ili krempita) u Motelu ZMAJEVAC--Fruscaronka gora--
 Restoran Zmajevac nalazi se u okviru Nacionalnog parka Fruscaronka gora, na putu od Iriscaronkog venca ka Crvenom čotu. Zmajevac je poznat po tome scaronto se sa njega pruža prelep pogled na Banju Vrdnik i veliki deo Srema. Pored nase bogate kuhinje, pruzamo vam i mogucnost dnevnog boravka i prenocista u nasim sobama. Subotom uzivajte u zivoj svirci do ranih jutarnjih casova!
Motel restoran Zmajevac vam nudi prijatan ugođaj i bogatu tradicionalnu kuhinju. Pored dobre kuhinje tu su i sobe za, kako dnevni predah, tako i noćni odmor. Motel je odvojen od glavnog puta, pa je idealan za odmor u prirodi.
Organizujemo sve vrste proslava (svadbe, rođendane, veridbe, poslovne ručkovehellip) u predivnom ambijentu Fruscaronke gore.
Pored motela je akustični amfiteatar sa oko 800 mesta, pogodan za razne priredbe i scaronkole u prirodi, kao i sankaliscaronte za decu.
Motel restoran bdquoZMAJEVACldquo nalazi se na Fruscaronkoj gori, potez Zmajevac, odmah iznad Banje Vrdnik, na raskrsnici puteva Vrdnik-Rakovac, Iriscaronki Venac-Brankovac.
Od Novog Sada je udaljen oko 20 kilometara.
_____________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja PostFin gde u svim Poscarontama Srbije možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

3300 din. za noćenje za DVOJE uz romantičnu večeru u Motelu ZMAJEVAC-Fruška gora--

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184