3990 din za romantični mini odmor za dvoje u Vili Grande u Bačkoj Palanci (noćenje za dvoje sa doručkom i romantičnom večerom)!

3990 rsd. umesto 7000 rsd.za romantični mini odmor za dvoje (noćenje za dvoje sa doručkom i romantičnom večerom)! u Villi GrandeObrovački put bb, Bačka Palanka!
Romantični mini odmor za dvoje u Vili Grande podrazumeva:
- Noćenje sa doručkom
- Romantična večera za dvoje uz točeno vino (Zaljubljeni Pileći medaljoni u sosu od ruzmarina i badema uz domaći rosti i točeno vino) 
- Desert (Kupidon-sa scaronumskim voćem)
DOBRODOScaronLI U RAJ
Tamo gde prestaje gradska vreva i počinje čudesna scaronuma nalazi se VILLA GRANDE.
Nudimo mir, duge scaronetnje po svežini scaronume, smescarontaj, ekskluzivnu kuhinju, prostor za poslovne sastanke i prezentacije, sportske terene i mnoge druge sadržaje. Dođite da se radujete, provedete vikend sa porodicom, proslavite rođendane, obeležite najlepscarone trenutke. Dođite da odmorite oči u bagremovoj i četinarskoj scaronumi i da čujete tiscaroninu. Pobegnite na tren od svega, nećete se pokajati. Nascaroni gosti dolaze zauvek.
http://www.villagrande.club
_____________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

3990 din za romantični mini odmor za dvoje u Vili Grande u Bačkoj Palanci (noćenje za dvoje sa doručkom i romantičnom večerom)!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184