Mesec dana treninga (Sportić) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina u dečijem Klubu “ Magic Kingdom “

200 din vaučer kojim ostvarujete popust od 50% za MESEC DANA TRENINGA 2x nedeljno(Sportić ili babysportić) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina ili u Klubu ldquo Magic Kingdom ldquoBulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad!
 - Baby sportic 1400 din. umesto redovne cene od 2800 dinara popust 55% 2x nedeljno - Sportic za decu 4 i 5 godina 1300 din. umesto redovne cene od 2600 dinara popust 52% 2x nedeljno - Sportic za starije grupe 6-7 ili 8-11 god. 1500 din. umesto redovne cene od 3000 dinara popust 52% 3x nedeljno Popust važi za jedan mesec i samo za nove članove. Obavezno da se proveri da li ima mesta u željenoj grupi.
Uzrasno prikladne kretne aktivnosti su od velikog značaja za razvoj deteta. Dete kroz pokret i kretanje istražuje svoje mogućnosti. Deci je neophodno obezbediti dovoljno podsticajno okruženje za razvijanje motoričkih sposobnosti, neophodnih za budući aktivan i zdrav način života.
Na Baby sportiću, deca uzrasta 2,5 do 4 godine, se susreću sa organizovanom fizičkom aktivnoscaronću, prilagođenu njihovom uzrastu. Časovima prisustvuju roditelji, koji tako mogu da im pruže podrscaronku i motiviscaronu ih da pravilno usvoje nove kretne aktivnosti. Deca se upoznaju sa različitim sportskim spravama i rekvizitima koji im omogućavaju da otkriju drugačiji i mascarontovitiji svet pokreta.
Magic Kingdom je jedinstveni sportski klub u Novom Sadu koji maliscaronanima omogućava spoj zabave, igre, druženja i razvijanje fizičkih sposobnosti. Deca uzrasta od 2 do 11 godina u velikom i mascarontovitom prostoru uz stručan tim trenera stiču svoja prva sportska iskustva, otkrivaju sklonosti i razvijaju motoriku. U klubu se takođe organizuju nezaboravni dečiji rođendani, novogodiscaronnje predstave i mnogobrojna sportska descaronavanja koja su deci posebno zanimljiva.
POGLEDAJTE RASPOREDE TRENINGA NA
http://magickingdom.co.rs
http://magickingdom.co.rs
________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Mesec dana treninga (Sportić) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina u dečijem Klubu “ Magic Kingdom “

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184