1500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga))

1500 din umesto redovne cene od 10500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga)) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu.
 Scaronta je to ultrazvučna kavitacija?
 ## Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uniscarontavaju masne ćelije .
To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčescaronće: stomak, kukovi,butine,unutrascaronnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.
Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.
Ovaj mehanizam funkcioniscarone kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, scaronto omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i miscaronići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i viscarone masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.
Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u uscaronima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono scaronto je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.
Ovu ponudu koriste podjednako i muscaronkarci i žene,
 Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.
Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljscaronavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija nascaroneg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (scaronto znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.
Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i viscarone od toga, i do 6 centimetara.
##Anticelulit serumi kavijara regeneriscaronu kožu svojim aktivnim koji reaguju sa masnim naslagama i potpomažu njihovu razgradnju.
Ovaj serum ubrzava aktivnost ćelija poboljscaronava cirkulaciju i ima veliku regeneracijsku snagu.
Nakon eliminacije masnih naslaga kavijar ima sve potrebne elemente za vitalnost kože...

1500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga))

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184