2990 din.Brazilsko ispravljanje kose Coco Choco PROFESSIONAL keratinom (nova jača formula)+ Gratis prvo pranje i feniranje!

2490 din.umesto redovne cene od 8000 din. za Brazilsko ispravljanje kose Coco Choco PROFESSIONAL keratinom (nova jača formula) u studiju bdquo Angel fourrdquo Rascarone Radujkova 16, Novi Sad.Gratis prvo pranje i feniranje! 
Sta je keratin?
Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlaznosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlaznost. Keratin je generalno odgovoran za cvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlaznost u glavnom odgovorna za elasticnost, fleksibilnost, mekocu i njen prirodni, zdrav izgled.Na zalost, ispravljivaci kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagadjenost, hemikalije u bazenima pa cak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je cesljanje mogu da uniste nivo keratina i vlaznosti u kosi.
CocoChoco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostecenu kosu zamenjujuci njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.Ovaj napredni tretman proizvodi keratnske nanomolekulue koje preobrazava u mikro granule koje su zatim ucesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.
Vasa kosa ce izgledati i na dodir ce biti suva, slamasta i bez sjaja. Ako bi smo pazljivo pogledali nasu kosu pod mikroskopom videli bi ispucale, razdvojene delove, pa cak i manje otvore na dlaci. Pomakom u naprednoj nanotehnologiji, naucnici u Brazilu su otkrili potpuno novi i trajni tretman kose koji moze da lsquovrati vreme unazadrsquo i obnovi strukturu vase kose vrativsi joj izgled koji je priroda originalno podarila: mekana, sjajna i zdrava.
Brazilski tretman koristi nanomolekularni keratin, molekuli toliko mali da je moguce staviti milione njih na vrh igle. Neverovatno fini i mocni molekuli keratina ulaze duboko u ostecene delove kose ispunjavajuci ih u potpunosti. Molekuli su zatim pricvrsceni za kosu sa drugim delovima kore dlake formirajuci trajni, pripadajuci keratin, bas kao prirodni. Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa superiornog izgleda i neverovatnog sjaja. Kosa momentalno postaje zdravija i laksa za odrzavanje.
CocoChoco Brazilski keratinski tretman bukvalno vraca zivot vasoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u proseku 80% uspesna, 90% nakon drugog i 100% nakon treceg nanosenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj velicini, koji je onda pricvrscen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka.
CocoChoco Brazilski keratinski tretman je jednostavno najbrzi, tehnicki najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspesna na svim vrstama kose ali najveci rezultati su postignuti na ekstremno ostecenoj kosi.

2990 din.Brazilsko ispravljanje kose Coco Choco PROFESSIONAL keratinom (nova jača formula)+ Gratis prvo pranje i feniranje!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184