850 din- FRIZERSKA USLUGA po izboru (OMBRE, SOMBRE, BALAYAGE, FLAMBOYAGE ILI ECAILLE TEHNIKE) sa feniranjem!

SENČENJE KOSE (OMBRE, SOMBRE, BALAYAGE, FLAMBOYAGE ILI ECAILLE TEHNIKE) 850 din. umesto 3000 din. sa feniranjem + ANTIAGE TRETMAN KOSE  u studiju Angel, Novosadskog sajma 23 ili u salonu u uliciRascarone Radujkova16, u Novom Sadu!
- Ombre je senčenje kose sa postepenim ali vidljivom razlikom boje od tamnog korena ka svetlim krajevima. Ne odnosi se samo na prirodnu boju kose gde su krajevi posvetljeni ili na braon nijanse. Na smeđoj kosi moze se raditi ombre kesten, crvenkaste ili bakarne nijanse.   - Sombre je blazi oblik ombre sa nežnijim prelazom. Razlika između boje u korenu u krajevima je manja i izgleda prirodnije od ombre nijansiranja. Kotrast je manji od korena i krajeva u odnosu na ombre tehniku.   - Balajaž je nijansiranje kose bez precizno određenog mesta pramenovima i vise je prirodnijeg izgleda.Ne mora se raditi cela kosa, već samo par pramenova kako bi se dobio blag kontrast.   - Flambojaž je tehnika je kombinacija ombre i balajaž tehnike nijansiranja.
 - Ecailleje tehnika sencenja kose je tamnija verzija balayage osnovna boja je tamna a pramenovi su izrazito zlatni
.

850 din- FRIZERSKA USLUGA po izboru (OMBRE, SOMBRE, BALAYAGE, FLAMBOYAGE ILI ECAILLE TEHNIKE) sa feniranjem!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184