270 din.-Horoskop za 2017 ili za izradu Uporednog ljubavnog horoskopa !!!

270 din. umesto 1.350 din.zaHoroskop za 2017 ili za izradu Uporednog ljubavnog horoskopa --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije-- 
Detaljni horoskop za NAREDNIH godinu dana ndash 270 din.
 Po dobijanju kupona, kupac dostavlja na das.radmilo@gmail.com ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i scaronifru (verifikacioni kod kupona), u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađen i protumačen lični horoskop za narednih 12 meseci u elektronskom formatu na 4-7 kucanih strana.
Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspescaronno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve scaronkole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspescaronno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspescaronno radi. Svoje iskustvo dugo viscarone od dve decenije obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani zavrscaronava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu ldquoAstro nuticionizamrdquo.
Uporedni (ljubavni) horoskop 270 din
 Po dobijanju kupona, kupac dostavlja na das.radmilo@gmail.com imena, prezimena i datume rođenja obe osobe, scaronifru (verifikacioni kod kupona) kao i kratak opis odnosa sa drugom osobom (radi boljeg tumačenja aspekata), u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađen i protumačen uporedni horoskop u elektronskom formatu na 3-4 kucane strane.
Astrologija odnosa spada u najtraženiju granu astrologije. To nije novost, niti posledica modernog doba. Od kada postoji astrologija, uvek je bila koriscaronćena da bi se nekome osigurao dobar brak - sklad ljubavi i obaveza. Varaju se oni koji misle da je brak predstavljen samo Venerom. To je samo zaljubljenost, leptirići u stomaku i lepota koja traje u trenutku. Međutim pravi odnos traži komponente koje donosi Saturn - istrajnost (stalno ponavljam - podignu tu dasku čoveče), požrtvovanost (opet fudbal na programu), odgovornost (žena će se ljutiti), pokornost (da draga), disciplina (skretanje pogleda sa atraktivne plavuscarone, skretanje pogleda sa 10-og para cipela u radnji), poscarontovanje ( ja cenim svog muža-ženu...). Saturn nam uvek predlaže stvari koje nam se ne dopadaju da sami radimo ali veoma smo zadovoljni kada se drugi prema nama tako ponascaronajuhellip Uz sinastrički horoskop astrologa Radmila Savovića, otkrijte sve nepoznanice vascaroneg odnosa i sa tom spoznajom krenite u građenje joscaron uspescaronnije i stabilnije veze.
 --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije--
Tel.gt 061/1613699 063/1705737 065/5473377
http://astrosrbija.co
_____________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
m

270 din.-Horoskop za 2017 ili za izradu Uporednog ljubavnog horoskopa !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184