250 din. --SLANA SOBA 40 min.--Novi Sad

250 rsd.umesto redovne cene od 800 rsd.za 40 min boravka u slanoj sobi za odraslu osobu ili 2 termina po 20 min za dete u Centru za slanu terapiju ldquoMADUNSrdquo Bul. Oslobođenja 155 N.Sad . 
Scaronta je to bdquoslana sobardquo?
bdquoSlana sobardquo je prostorija koja je sa svih strana obložena prečiscaronćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmiscaronljena je tako da bdquoimitirardquo prirodnu slanu pećinu, a u ovu svrhu je iz Austrije dopremljeno 2,5 tone kamene soli. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda ndash na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh bdquouduvavardquo mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima. Prilikom ulaska u slanu sobu , pacijent najpre mora da popije čascaronu vode i da navuče higijenski mantil, kapu i kaljače. Sedne se u ležaljku i onda sledi opuscarontanje... Uz zdrav vazduh, tu su priguscaronena svetla koja menjaju boje i lagana muzika, scaronto je dovoljno za dobrobit nervnog sistema svakog čoveka u kojoj boravak od 40 minuta zamenjuje tri dana provedena na moru. 
Stručnjaci objascaronnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Doktorka Jelena Popović, iz Specijalističke ordinacije MADU, kaže da je zavisno od problema koje osoba ima potrebno da se dođe na deset tretmana. Kod kožnih oboljenja rezultati se vide već nakon pet do sedam dolazaka.
Slana soba je imitacija prirodne slane pećine, sterilna je i u njoj ne opstaju ni virusi ni bakterije. Sona terapija se preporučuje za: detoksikaciju organizma, poboljscaronanje imuniteta, uravnoteženje vegetativnog sistema sa relaksacionim tehnikama i antistres učinkom
Efikasnosti terapije potvrđene su kod osoba koje pate od:bolesti gornjih disajnih puteva (rinitis, sinuzitis, laringitis, faringitis, tonzilitis, hrkanje), bolesti donjih disajnih puteva (astme, traheitis, bronhitis, puscaronački kascaronalj), kožnih problema (alergijski dermatitisi, ekcemi, psorijaza, seboreja), alergij, uporne bakterijske infekcije, oboljenja koscarontano-zglobnog-miscaronićnog sistema (artritis, miozitis, stanja nakon povreda, operacija), akni, celulita..
Slana terapija je moderna metoda lečenja koja podrazumeva boravak pacijenta u slanoj sobi u koju se pomoću medicinske naprave (halogeneratora) ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli koju pacijent udiscarone, scaronto povoljno utiče na njegovo zdravlje.
Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljscaronanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.
Jedan vaučer možete iskoristiti:- kao jedan tretman za dvoje dece do 7 god. ili- kao dva tretmana za jedno detedo 7 god. ili- kao jedan tretman za odraslu osobu ili decu stariju od 7 god.
___________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

250 din. --SLANA SOBA 40 min.--Novi Sad

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184