360 din.--Kompletna numerološka analiza ili Izrada i tumačenje Natalne karte!

360 din umesto 3.600 din. za detaljnu izradu i tumačenje Vascarone natalne karte ili Kompletna Numeroloscaronka analiza--DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije-- 
Izrada i tumačenje natalne karte
Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i scaronifru (verifikacioni kod kupona), u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađenu i protumačenu natalnu kartu u elektronskom formatu na 7-10 kucanih strana. Mail za dostavu podataka i kupona je das.radmilo@gmail.com
Scaronta je natalna karta?
Natalna karta je bdquoslikaldquo neba u trenutku nascaroneg rođenja. Da bi se horoskop mogao rastumačiti, neophodno je napraviti natalnu kartu. Na osnovu tačnog vremena rođenja, geografske scaronirine i dužine mesta rođenja, određuju se: podznak, raspored kuća i planeta, kao i aspekti koje planete grade među sobom. Takva slika nam je potrebna da bi doscaronli do pravog tumačenja.
Natalni horoskop ili horoskop rođenja je tumačenje koje astrolog pravi na osnovu rasporeda planeta u trenutku nascaroneg rođenja. Zato, da bi horoskop bio scaronto tačniji, moramo znati tačan datum, vreme i mesto rođenja. Ozbiljni astrolozi ne bi smeli pristupiti izradi ukoliko nemaju dovoljno precizne podatke. Kroz natalni horoskop se analiziraju kuće, planete i njihov međusobni uticaj. Zodijak je podeljen na 12 dobro poznatih znakova, a isto toliko ima i kuća. Svaka kuća ima drugačiji značaj, njihova povezanost sa znakom u kome se nalazi daje jedno tumačenje, planete daju drugo, a njihova međusobna povezanost sasvim treće tumačenje.
Kompletna numeroloscaronka analiza
Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime (udate dame treba da navedu devojačko) i datum rođenja kao i scaronifru (verifikacioni kod kupona) u roku ne dužem od 7 dana dobija u elektronskom formatu na 5-8 kucanih strana kompletnu numeroloscaronku analizu koja predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duscaronevnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija.
Scaronta je numeroloscaronka analiza?
Vascarone ime kao i datum rođenja, nose određene naznake o tome ko ste i ko biste trebalo biti.
Iskoristite ovu promotivnu ponudu kako biste saznali mnogo viscarone o tome ko ste i koji su Vam potencijali u životu. Numeroloscaronkom analizom dobićete informacije koje Vam mogu biti vrlo korisne u predstojećoj godini. Nikad nije kasno da se načine promene koje su u skladu sa nama samima a rezultiraju u nascaronem boljem kvalitetu života.
Analizom Vascaroneg imena možete izračunati sudbinski broj. Sudbinski broj se računa pomoću sume brojeva Vascaroneg imena koje ste dobili pri rođenju.
Dok se broj životnog puta računa iz sume brojeva koje sadrže datum vascaroneg rođenja, sudbinski broj otkriva scaronta treba postati i na koji način ispuniti svoje postojanje. Mnogi se ljudi muče u životu i tek nakon scaronto saznaju scaronta znači njihov sudbinski broj shvate da se celi život kreću u pogrescaronnom smeru.
Scaronto je najvažnije, pritom mogu saznati i koje male promene bi trebalo da naprave kako bi se vratili na pravi put. Nekada treba postaviti nove ciljeve, a nekada samo prilagoditi određene aspekte ponascaronanja kako bi se dostigla sreća koja im je namenjena.
Mail za dostavu kupona i podataka je das.radmilo@gmail.com
 --DAS-Druscarontvo Astrologa Srbije--
Tel.gt 061/1613699 063/1705737 065/5473377
http://astrosrbija.com
__________
Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspescaronno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve scaronkole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspescaronno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspescaronno radi. Svoje iskustvo dugo viscarone od dve decenije obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani zavrscaronava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu ldquoAstro nuticionizamrdquo
____________________________________
U saradnji sa POScaronTAMA Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru Poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!  
.

360 din.--Kompletna numerološka analiza ili Izrada i tumačenje Natalne karte!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184