1990 din.--Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mršavljenje)

1990 din umesto redovne cene od 10.000 din. za Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mrscaronavljenje)  u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
10x elektrostimulacije 10x pilinga na bazi kofeina 10x seruma za mrscaronavljenje na bazi zelenog čaja 
## Elektrostimulacija ##
Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mrscaronavljenje, redukuje celulit i vrscaroni oblikovanje telandashbody electroshaping.Dejstvom specifičnih struja miscaronići podstiču na rad, čime se povećava potroscaronnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju miscaronići i poboljscaronava tonus tela.
Međutim elektrostimulacija nije samo prosto podsticanje miscaronića na rad.
To je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspescaronno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljscaronava razmena materija. takođe se jača miscaronićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost. Poboljscaronana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i povrscaroninskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje.
Elektrostimulacija se koristi za remodeliranje tela, anticelulit program, smanjivanje gojaznosti,
ublažavanja problema sa cirkulacijom, poboljscaronanje tonusa, elastičnosti kože,učvrscarončivanja tela..
Posebno je delotvorna kod tretmana za uklanjanje masnih naslaga na najkritičnijim delovima tela kao scaronto su stomak, butine, zadnjica i bokovi.
## Piling od kafe ##
Piling od kafe smanjuje celulit, poboljscaronava cirkulaciju i čini kožu glatkom i čvrstom.
Piling krema sa fino usitnjenim zrnima kafe za mehanički piling kože tela. Uklanja izumrle ćelije i nečistoće sa povrscaronine kože. Poboljscaronava disanje unutar ćelija kože, ubrzava krvotok i metabolozam unutar tkiva. D- pantenol i alfa bisabolol umiruju i hidratiscaronu kožu pospescaronujući njeno obnavljanje. Ten je ujednačen i blistav. Kožni reljef je manje primjetan.
Piling od kafe prvenstveno je delotvoran kod suve kože. Bogatim sastavom antioksidanasa, pomaže kod osvežavanja kože, hidratacije i prirodnog mascaronćenja. Dobija li nascaron organizam dovoljno antioksidanasa iz hrane ili kozmetičkih preparata, lakscarone se rescaronava negativnih i scarontetnih bakterija unutar tela. Tim procesom ne reguliscarone se samo rad metabolizma, već nestaju neugodne probavne smetnje poput zatvora ili nadutosti. Lakscarone se tope masne naslage, a mi gubimo suviscaronne kilograme na jednostavan način bez strogih i opasnih dijeta. To ujedno podrazumeva manji rizik od srčanih bolesti, karcinoma, poviscaronenog holesterola i debljine . Kafa u pilingu za telo ima mnogo povoljnih učinaka. Jedna od ženama najdražih i najvažnijih , jeste borba protiv celulita.
 Većinu ljudi najbolje namami iz kreveta miris kafe. Iskoristite je i da probudi vascaronu kožu kao i vascarona čula.
## Aplikovanje seruma za mrscaronavljenje na bazi zelenog čaja ##
Studio Angel nudi frizersko-kozmetičke usluge. Pružaju negu kose sa ekskluzivnom linijom proizvoda

1990 din.--Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mršavljenje)

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184