Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom + ultrazvučno dubinsko aplikovanje seruma matičnog mleča!

550 din umesto redovne cene od 2000 din. za tretman čiscaronćenja lica ultrazvučnom scaronpatulom + ultrazvučno dubinsko aplikovanje seruma matičnog mleča u studiju lepote INNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu.
 Ultrazvučno čiscaronćenje lica ultrazvučnom scaronpatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. U toku tretmana parenje lica se vrscaroni VAPOZON aparatom . Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom scaronpatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj povrscaroninskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čiscaronćenja epidermisaovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekscaronavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon scaronto je lice oćiscaronćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proscaronirene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje barscaronunast izgled.
Svojim ultrazvučnim vibracijamaaparat izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože,bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, scaronpatula uklanja povrscaroninski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.Ovim tretmanom moze se vrscaroniti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.
Ultrazvučni pilingse preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman.  Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.
Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljnoočiscaronćena, osvežena, blistava i hidrirana.

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom + ultrazvučno dubinsko aplikovanje seruma matičnog mleča!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184