Laser-Tag - Zabavite se uz igru jedinstvenu u gradu !!!

50 din-vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (390 din. umesto 600 din.) za 1h (jedan sat) laser taga u igraonici Laser Tag Game, Venizelosova 16, Novi Sad! Za igru je neophodno minimum 4 igrača a maximum je 16 igrača raspoređenih u dve grupe.Laser tag je timski sport, rekreativna aktivnost, gde se igrači trude da osvoje scaronto veći broj poena ciljajući u protivnika infracrvenim zracima. U toku kao i na kraju igre svaki igrač na displeju može da vidi koga je i koliko puta pogodio.Potrebna je koncentracija, strategija, mirnoća, kontrola adrenalina (pojačana zvučnim i svetlosnim efektima) preciznost, hrabrost da bi se pobedilo u ovoj igri.Oprobajte se u ovoj veoma zanimljivoj igri i provedite nezaboravan sat vremena uživajući u Laser Tag-u, a pritom ćete izgubiti i veliki broj kalorija i održavati dobru formu i kondiciju.
Zabavite se uz igru jedinstvenu u gradu, svratite u Laser Tag i pogodite metu pravu.
Laser tag je igra popularana i zanimljiva svim uzrastima.Kada Laser Tag poredimo sa Paintballom , Laser Tag predstavlja savremeniju igru, jer ne koristii fizičke projektile i samim tim je bezbolan.Igra se u zatvorenom prostoru, odnosno improvizovanoj areni sa svetlosnim i dimnim efektima, uz ambijentalu muziku.
PREDNOSTI LASER TAGA U ODNOSU NA PAINTBALL
Nema bola i nema masnica,
Nema boje ndash čistije je, nema nereda po odeći, licu i kosi,
Nije potrebna nikakva zascarontitna oprema, panciri i viziri kroz koje je naporno disati i gledati,
Neograničena municija ndash nema plaćanja za dodatnu municiju, svi igrači su ravnopravni po budžetu i ne moraju da se suzdržavaju i scarontede municiju,
Paintball kuglice počinju da gube brzinu i padaju posle 50-tak metara. Kod laser tag opreme, svetlost ide pravo i pogađa precizno i na preko 100m,
Pogotke detektuju senzori ndash nema nefer igre, brisanja boje i pretvaranja da nije bilo pogotka,
Laser tag puscaronke nisu oružje, paintball jesu,
Svi igrači koriste istu opremu ne postoji prednost zbog bolje puscaronke podjednaka scaronansa za pobedu,
Municija, životi i damage se mogu podescaronavati na svakoj puscaronci zasebno po potrebi.
PROSTOR LASER TAGA
Laser Tag arena je prostor od preko 200 m2 ispresecan lavirintima i preprekama. Igra u areni Laser Tag dečije igraonice u Novom Sadu je praćena muzikom, maglom i UV osvetljenjem.U laser tag areni su na podu obeležena mesta na kojima se nalaze baze (ukoliko je takva vrsta igre izabrana).Putevi do baze su obeleženi crvenim odnosno zelenim strelicama.
LASER TAG OPREMA
Laser Tag oprema se sastoji od elektronskih komponenti, piscarontolja, grudnog, leđnog i ramenih delova.U zavisnosti od igre u Laser Tag dečijoj igraonici u Novom Sadu, oprema sija crvenom ili zelenom bojom, gasi se, treperi i slično.To laser tag igračima daje znake o situaciji u toku igre. Pored svetlosnih, tu su i zvučni efekti, kao i displej na laser tag piscarontolju koji u svakom trenutku daje informacije igraču o igri.
__________________________________U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Laser-Tag - Zabavite se uz igru jedinstvenu u gradu !!!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web103/public_html/goon.php:70) in /home/web103/public_html/goon.php on line 184